Gottegot. Nog iemand die klakkeloos de schrijfsels van hyped gelooft. Mijn naam staat in wel meer broncodes van websites. Dat maakt die sites niet automatisch tot een hoax.
@Vasilis: Dit is ons eigen geloof, niet dat van een ander. Een week geleden wilden we dit al plaatsen, maar het stukje is slechts vooruit geschoven. Wees blij met de reclame. ;-)
Nee, absoluut geen toeval, dit moet wel een enorme hoax zijn! Kijk hier, nog “92 nepsites”:http://www.google.nl/search?hl=nl&q=%22sluiti ngsdatum+1+april%22&btnG=Google+zoeken&meta=
- edit – juiste link
Als je iets beweert, zou ik er in ieder geval voor zorgen dat je
@P: Dit stukje is van mijn hand. Dolbee beweert niets, beter lezen.
Nergens op die site staan namen vermeld, laat staan hoe de zakelijke afwikkeling in elkaar steekt. Overigens was het Retecool die als eerste aandacht hieraan besteedde en er instonk, maar dat terzijde.
Zaken doen met anonieme figuren, “webloggers van het eerste uur”, zou ik ook niet doen. Komt op mij in ieder geval als een (wellicht geslaagde) grap over.
Op de site staat wel dat het nog in beta is. Bovendien heeft de initiatiefnemer al meerdere interviews gegeven en een uitleg op zijn eigen blog gezet. Iets meer research dan
De Telegraaf gelooft ook alles, dus dat is niets nieuws. En geld verdienen met je weblog? Laat me niet lachen. In deze fakewereld? Heb wel wat beters te doen ook.
Vasilis
29 mrt, 2006 19:05
Gottegot. Nog iemand die klakkeloos de schrijfsels van hyped gelooft. Mijn naam staat in wel meer broncodes van websites. Dat maakt die sites niet automatisch tot een hoax.
Marcos
29 mrt, 2006 19:18
Dat doen ze wel eens vaker bij deze site. Heb ik van horen zeggen. Maar wat maakt het uit.
Dolbee
29 mrt, 2006 19:26
@Vasilis: Dit is ons eigen geloof, niet dat van een ander. Een week geleden wilden we dit al plaatsen, maar het stukje is slechts vooruit geschoven. Wees blij met de reclame. ;-)
Tyhgro
29 mrt, 2006 19:45
Maar is dat de echte Vasilis wel, die hier reagluurt?
Vasilis
29 mrt, 2006 19:47
Ik blijf het toch bijzonder vinden. De naam van de sitebouwer staat in de code d
Dolbee
29 mrt, 2006 19:50
@Vasalis: 1 April is de sluitingsdatum. Toevallig of niet?
P
29 mrt, 2006 19:58
@ Dolbee
Nee, absoluut geen toeval, dit moet wel een enorme hoax zijn! Kijk hier, nog “92 nepsites”:http://www.google.nl/search?hl=nl&q=%22sluiti ngsdatum+1+april%22&btnG=Google+zoeken&meta=
- edit – juiste link
Als je iets beweert, zou ik er in ieder geval voor zorgen dat je
Vasilis
29 mrt, 2006 20:10
(Vasalis is overigens dood. Dat was een gelauwerde dichteres. Ik heet Vasilis.)
Marcos
29 mrt, 2006 20:12
:-) Net als iets hype is komt men hier met een melding: we zouden…We hadden…etc. etc. Mensen, geloof eens meer in je zelf!
Ploert
29 mrt, 2006 21:23
@P: Dit stukje is van mijn hand. Dolbee beweert niets, beter lezen.
Nergens op die site staan namen vermeld, laat staan hoe de zakelijke afwikkeling in elkaar steekt. Overigens was het Retecool die als eerste aandacht hieraan besteedde en er instonk, maar dat terzijde.
Judge
29 mrt, 2006 21:36
Zaken doen met anonieme figuren, “webloggers van het eerste uur”, zou ik ook niet doen. Komt op mij in ieder geval als een (wellicht geslaagde) grap over.
Vasilis
29 mrt, 2006 21:55
Op de site staat wel dat het nog in beta is. Bovendien heeft de initiatiefnemer al meerdere interviews gegeven en een uitleg op zijn eigen blog gezet. Iets meer research dan
Judge
29 mrt, 2006 22:09
Twee bronnen, Vasilis. De Telegraaf
Tyhgro
29 mrt, 2006 22:12
Laat het artikel van De Telegraaf nou ineens verdwenen zijn!
!http://www.detelegravin.nl/bestanden/reactiepic-roflol .gif!
Marcos
29 mrt, 2006 22:16
De Telegraaf gelooft ook alles, dus dat is niets nieuws. En geld verdienen met je weblog? Laat me niet lachen. In deze fakewereld? Heb wel wat beters te doen ook.
Tyhgro
29 mrt, 2006 23:25
@Marcos: Wil je een touw?
Roffel
29 mrt, 2006 23:46
Die site maakt zich zorgen over vercommercialisering van de Nederlandse weblogwereld. Mwoehahaha!~
@Marcos: Telegraaf-journalisten geloven alles? Laat me niet lachen.